Voor oriëntatie en nadere kennismaking met CBS De Koperwiek kunt u een gesprek aanvragen met de directeur. U krijgt een rondleiding door de school en ontvangt de nodige informatie.

Besluit u uw kind bij ons aan te melden, dan vragen we u de aanmeldformulieren in te vullen. Naast het invullen van de aanmeldingsformulieren horen we graag hoe de ontwikkeling van uw kind verlopen is. Deze informatie gebruiken we om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden. Als het aanmeldingsformulier bij ons is ingeleverd, ontvangt u een schriftelijke bevestiging en is de inschrijving een feit.

Enkele weken voor de vierde verjaardag van uw kind zal de groepsleerkracht contact met u opnemen en een afspraak maken om uw kind één of twee ochtenden in de toekomstige groep mee te laten draaien. Als het gaat om oudere kinderen, die van school wisselen, is die gewenning in de regel moeilijker te realiseren, maar ook dan is het mogelijk om vooraf eens kennis te maken met de nieuwe groep en de leerkracht.

Op de eerste schooldag van een vierjarige of van een nieuwe leerling hangen we de vlag uit!

Overweegt u om uw kind aan te melden voor Cbs De Koperwiek?

Neem dan contact op met de directeur voor het maken van een afspraak. U kunt dit doen door onderstaand contactformulier te gebruiken, maar u kunt ook mailen naar cbsdekoperwiek@aves.nl